Θέλω να επιχαλκόσω μερικά μεταλλικά αντικείμενα που κατασκευάζω για διακοσμητική χρήση. Οι κατασκευές γίνονται απο παλια γρανάζια,εξαρτήματα μηχανών , παλια σίδερα κλπ. Βρίσκω τη μέθοδο αλλα δεν καταλαβαινω μερικά πράγματα. 1)Ζητάει π.χ. "πυκνότητα ρεύματος 0,3-0,5 Amp/Dm2 (ανα τετραγωνική παλάμη) . Πρόκειται για Dm2 του διαλυματος? ή του αντικειμένου προς επιχάλκωση? 2)Ποιο είναι το ιδανικό ρεύμα σε Volt και Amper για την εργασία.? 3)Σε τι ποσοστό αναλογίας νερού/γαλαζόπετρας δουλευουμε..?
Οι δάσκαλοι της Χημείας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι:
η Χημεία είναι η επιστήμη που έχει ήχο, χρώμα και φως, μυρωδιά, γεύση, εκρήξεις,... Άρα: Για να μάθουν οι μαθητές Χημεία, χρειάζεται να ακούσουν Χημεία, να δουν Χημεία, να μυρίσουν Χημεία, να γευτούν Χημεία, να σκεφτούν Χημεία και να κάνουν Χημεία!
2 σχόλια:
Θέλω να επιχαλκόσω μερικά μεταλλικά αντικείμενα που κατασκευάζω για διακοσμητική χρήση. Οι κατασκευές γίνονται απο παλια γρανάζια,εξαρτήματα μηχανών , παλια σίδερα κλπ. Βρίσκω τη μέθοδο αλλα δεν καταλαβαινω μερικά πράγματα.
1)Ζητάει π.χ. "πυκνότητα ρεύματος 0,3-0,5 Amp/Dm2 (ανα τετραγωνική παλάμη) . Πρόκειται για Dm2 του διαλυματος? ή του αντικειμένου προς επιχάλκωση?
2)Ποιο είναι το ιδανικό ρεύμα σε Volt και Amper για την εργασία.?
3)Σε τι ποσοστό αναλογίας νερού/γαλαζόπετρας δουλευουμε..?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
kostaskoukovinis@gmail.com
ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ..
Δημοσίευση σχολίου